divendres, 31 de gener del 2014

"cal?"

El títol del blog no és casual: m'encanta el verb "caldre". Sempre que faig una lista de coses a fer o a comprar, sempre l'encapçalo amb aquest verb. Cal: planxar, comprar fruita, trucar a...
I em sembla que és el millor verb a conjugar quan cal fer canvis. Què cal? Les decisions que prenem han d'estar orientades a resoldre les coses que calen. Ai... que no sé si m'explico...

Proveu-ho: Si heu de fer reformes, feu-vos una llista de les coses que us cal resoldre (i que han motivat que us plantegeu fer canvis). Bona part de l'interés de fer aquesta llista és detectar les coses que NO CAL canviar perqué ja funcionen!

Fa alguns anys, treballant amb la Teresa, ens van demanar un projecte de distribució perquè els nous propietaris d'una casa entre mitjeres volien una gran sala d'estar... que no hi era.
Així era:

Els nous propietaris eren valents i estaven disposats a una gran reforma, fins i tot a posar la cuina a l'altra punta de la casa. L'objectiu era trobar la distribució adequada!
Com que canviar una cuina de lloc val molts diners (pel tema de les instal·lacions), i de fet era una cuina ben ubicada i amb les dimensions adequades, amb la Teresa vam explorar diverses possibilitats. Al final NO VA CALDRE fer canvis tant radicals i cars. Només calia modificar el recorregut de l'escala que portava al primer pis!

Que evident resulta quan ja ho veus fet!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada